Gyproc zet vakmanschap en creativiteit in de kijker met grootse awardshow

Gyproc zet vakmanschap en creativiteit in de kijker met grootse awardshow

Brussel, 24 september 2019 – Tijdens een geslaagde Gyproc Belgium National Trophy avond heeft Belgische gipskartonspecialist Gyproc zijn vakmannen in de bloemetjes gezet. Het bedrijf bekroonde vijf projecten met een award voor hun creativiteit en kwalitatief vakmanschap. De aanwezigen mochten daarnaast ook nog een publieksprijs toekennen. Brussel, 24 september 2019 – Tijdens een geslaagde Gyproc Belgium National Trophy avond heeft Belgische gipskartonspecialist Gyproc zijn vakmannen in de bloemetjes gezet. Het bedrijf bekroonde vijf projecten met een award voor hun creativiteit en kwalitatief vakmanschap. De aanwezigen mochten daarnaast ook nog een publieksprijs toekennen.

De tweejaarlijkse prijsuitreiking vond afgelopen zaterdag al voor de zesde keer plaats. Ditmaal gebeurde dat in het feeërieke QUAY 01 in Brussel. Het thema van de avond was casino, en iedereen ging met plezier all-in.

De inzet van de avond waren vijf prestigieuze Trophy Awards en een publieksprijs. Mila BVBA wist met hun project met een erg hoge moeilijkheidsgraad, de Mercedes garage Ghistelinck in Kortrijk, de jury van Gyproc® specialisten te overtuigen in de categorie niet-residentieel. In de categorie gipsplaten kwam Tecnospace NV als winnaar uit de bus, met hun project The Loft by Brussels Airlines and Lexus. De jury loofde de inwerking van de indirecte verlichting en de hoge brandwerende wanden. En omdat Kempische Interieurbouw BVBA het politiecommissariaat van de Limburgse politiezone Carma vakkundig in een heel nieuw jasje heeft kunnen steken met de Gyproc® Rigitone platen en verdoken lichtkoven, mochten zij naar huis met de Trophy Award in de categorie plafonds.

Bleven nog over: Trophy Awards voor de categorieën residentieel en pleisters. De trofee binnen de residentiële categorie belandde bij FG Parachevement SPRL. Zij ontvingen een Trophy voor hun project “Lambert” , een Luikse privéwoning. De jury was erg onder de indruk van de aansluiting aan de gebogen glazen koepel. Tot slot was B-Stuc de beste in categorie pleisters met wat ze deden voor kunstencentrum Z33 in Hasselt – absolute eyecatcher daar: de hoge muren en plafonds en de ingepleisterde dagkanten.

Binnen elke categorie was er ook nog een spreekwoordelijke zilveren en bronzen medaille. Naar wie deze eervolle vermeldingen gingen, kan je op de LinkedIn- of Facebookpagina van Gyproc Belgium ontdekken.

In totaal waren 140 mensen aanwezig op de Gyproc Belgium National Trophy avond. Niet alleen konden zij genieten van heerlijk walking dinner, ze kregen ook de kans om alle deelnemende projecten te bewonderen en zelf een publieksprijs toekennen. Die ging uiteindelijk naar FG Parachèvement SPRL, die eveneens de award in de categorie “residentieel” won. 

Rini Quirijns, Managing Director van Gyproc® België, over deze avond: “Al meer dan zestig jaar maken onze vakmannen ons beter. Met de Gyproc Belgium National Trophy vieren wij deze vriendschap en willen wij hun werk in de kijker zetten.”

Het aftellen naar de Saint-Gobain Gypsum International Trophy 2020 is intussen begonnen. De winnaars van de Gyproc Belgium National Trophy mogen namelijk deelnemen aan de internationale wedstrijd op 3 april 2020 in Athene, waar projecten van over de hele wereld in de kijker worden gezet.

Over Gyproc België

Gyproc België, opgericht in 1957, is marktleider wat betreft gipsoplossingen in de binnenhuis- en ruwbouwafwerking. Op het hoofdkwartier in Kallo worden gipskartonplaten geproduceerd. Het bedrijf distribueert van hieruit ook natte pleisters en platen voor de Belgische, Nederlandse en Franse markt.

Gyproc biedt zijn klanten, gaande van bouwprofessionals en projectontwikkelaars tot doe-het-zelvers, innovatieve totaaloplossingen. Gyproc streeft steeds naar maximaal comfort, veiligheid en vrijheid in vormgeving.

Het bedrijft stelt een 240-tal mensen te werk, en is onderdeel van de Franse groep Saint-Gobain, die wereldleider is in bouwmaterialen.

Meer informatie kan je terugvinden op de website: www.gyproc.be

Contact

Anneleen Verhaegen

FINN

anneleen.verhaegen@finn.agency

+32 (0)470 87 47 97